null

OPEL NYBILGARANTI.

5-års garanti ved kjøp av ny Opel

Med 5 års fabrikkgaranti* på alle våre modeller, tilbyr vi deg en ekstra trygghet ved kjøp av ny Opel. En stor kundefordel er at garantien følger bilen, og vil fortsatt gjelde, selv om bilen skifter eier innenfor garantitiden.

Opel Nybilgaranti er et tillegg til norsk kjøpslov og forbrukerkjøpslov, og begrenser ikke kjøperens rettigheter etter loven. Gjennom Opel Nybilgaranti vil Opel sikre at alle kunder får like rettigheter.

I Forbrukerrådets bilgarantiguide 2016 plasseres Opel i kategorien «Meget gode garantivilkår», og rangeres høyt sammenlignet med andre bilmerker.

Garantiutløpskontroll

Når det nærmer seg utløp av garantitiden for din Opel, ca. en måned før utløp, vil du motta et brev hvor du bes om å kontakte en Opel-forhandler for å avtale dato for GRATIS kontroll av bilen. Om du av en eller annen grunn ikke mottar et slikt brev, kan du selv kontakte en Opel-forhandler og be om en gratis kontroll før garantien utløper.

Dersom det blir oppdaget eventuelle garantifeil, vil vi utbedre dette umiddelbart eller på avtalt tidspunkt - dette er helt kostnadsfritt.
null
Opel får en høy stjerne hos Forbrukerrådet.
I den store bilgarantiguiden 2016 skrev forbrukerrådet, «Opel har for øvrig en høy stjerne hos Forbrukerrådet, da merket er alene om å tilby gratis garantiutløpskontroll. Dette er en svært forbrukervennlig ordning som Forbrukerrådet håper at flere bilimportører vil innføre.» Opel ble her sammenlignet med biler under kategorien «Meget gode garantivilkår».
* Din Opel dekkes av fabrikkgaranti i 5 år eller kjørte 100.000 km (det som først inntreffer).
Last ned Opel's internasjonale garantibetingelser for Norge.

Kontakt oss

Auto Tynset AS
Risegga
2500 Tynset

Telefon:
62 48 39 00
null
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.