null

OPEL ORIGINALT TILBEHØR FOR HØST OG VINTER SESONGEN.

Opel kan tilby en rekke nyttige tilbehør og utstyr for den kommende høst og vintersesongen. Les mer om våre tilbud eller se hele utvalget av tilbehør i den nettbaserte tilbehørskatalogen. Vi hjelper deg gjerne med valg av tilbehør til din Opel.
null

Ski- og lastebokser

Vi har ett stort utvalg av takbokser lar deg velge mellom en rekke typer og størrelser fra vår samarbeidspartner Thule, som er ledende på markedet for transportsystemer.

null

Lastholder

Hvis du skal ut på noen eventyr denne sesongen, er Opels lastholder det perfekte tilbehøret for enhver last. Stilig og trygg!
null

Ski-/snowboardstativ

Godt utvalg i fleksible og funksjonelle ski- og snowboardstativer som tilfredsstiller alle behov.
null

Gulvmatter

Robust allværs gulvmatter som beskytter bilens originale underlag. De beskytter mot regn, snø og rusk - enkelt å rengjøre.
null

Bagasjeromsmatte

Hold bilen ren og ryddig med en formstøpt bagasjeromsmatte. Søle og smuss holdes innefor matten og beskytter bagasjeromsgulvet effektivt.
null

Kartoppdateringer til Navteq navigasjonssystem

Finn nye veier. Oppdater bilens navigasjonssystem med de nyeste veikartene på CD/DVD for 2011.
null

Multimediakobling

Selv om du kjører med taket åpent eller vinduene nede, betyr ikke det at du skal glemme alt annet. Det er på tide at kjøring blir gøy igjen. Syng til dine favorittsanger med Opels multimediatilbehør eller hold kontakten via våre bluetooth-håndfrisett.
null

Skvettlapper

Skvettlappene fra Opel er designet for å beskytte kjøretøyet mot søle, salt, steiner, tjære, snø osv. De reduserer også sprut i fuktig vær.
null

Vinterdekk

Gjør din Opel klar for trygg vinterkjøring. Velg mellom komplette vinterdekk med felger av aluminium eller stål. Originale komplette Opel-vinterdekk er en kombinasjon av felger og dekk i perfekt kombinasjon.

Kontakt oss

Auto Tynset AS
Risegga
2500 Tynset

Telefon:
62 48 39 00
null
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.