AUTOMATISK ULYKKESVARSLING: ONSTAR KAN REDDE LIV.

Føl deg ekstra trygg når du kjører: OnStar er med deg dersom du havner i en ulykke - selv om du ikke er i stand til å ringe etter hjelp.

MER INFORMASJON

APP TIL SMARTTELEFONEN - ALT UNDER KONTROLL.

Hvor langt kan jeg gå før jeg trenger å fylle på med drivstoff? Er dekktrykket OK? Hvor har jeg parkert bilen min? Alt det finner du ut bare ved å benytte smarttelefonen din.

MER INFORMASJON

I NØDSTILFELLER ER VI VED DIN SIDE.

Svimmelhet, besvimelse, hjertebank: Hvis du, en av dine passasjerer, eller en forbipasserende trenger medisinsk hjelp - er vi der.

MER INFORMASJON

MOTORSTOPP? ONSTAR!

Du har fått motorstopp på veien midt på natten - og mobiltelefonen din har flatt batteri. Bare trykk på den blå knappen i taket for å koble til Opel OnStar.

MER INFORMASJON

ASSISTANSE VED STJÅLET BIL. VI HJELPER MED Å FÅ DEN TILBAKE.

Din bil har blitt stjålet? Vi vil hjelpe både politiet og bilen din. Vi følger hakk i hel på tyvene ved hjelp av OnStar.

MER INFORMASJON

BIL-DIAGNOSE - INGEN OVERRASKELSER.

Du er ikke inne i bilen din - men det er OnStar! Hvis en varsellampe lyser i dashbordet eller det er andre ting som bare ikke føles riktig, er det bare å spørre OnStar.

MER INFORMASJON

NEDLASTING AV DESTINASJON - TAR DEG RETT DIT DU SKAL.

Du søker etter en bestemt restaurant eller neste bensinstasjon? Ikke noe problem: Med nedlasting av destinasjon* vet du at du finner frem.

MER INFORMASJON

DITT PRIVATLIV. DITT VALG.

Én person alene bestemmer hva OnStar kan og ikke kan gjøre: DU.

MER INFORMASJON
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.