null
null

IØYEFALLENDE DESIGN.

Det stilige designet til nye Zafira med 7 seter, med den helt nye grillen og doble vingeformede LED-lys, gir det slående utseende du forventer av ekte tysk ingeniørkunst.
null

KJÆRLIGHET VED FØRSTE SITT.

Detaljfokus og utmerket håndverk gjør at de førsteklasses nye materialene, elegante konturene og setene skiller seg ut.
null

PANORAMAUTSIKT.

Få bedre sikt med en panoramafrontrute og det ekstra lyset fra et panoramasoltak som stenger ute varmen og strekker seg over forsetene og baksetene (Tilleggsutstyr).
null

LYSER OPP VEIEN.

LED-lysene foran og bak ser ikke bare bra ut, men det gir også betydelig bedre sikt om kvelden.
null

OPC STYLING.

For et spennende lavt og muskuløst utseende kan du velge den motorsportinspirerte OPC line stylingpakke (Tilleggsutstyr).
null

SETER FOR ALLE SITUASJONER.

Det banebrytende FLEX 7 PLUS-setesystemet gir deg friheten til å flytte rundt på setene ut fra ulike behov når det gjelder kombinasjon av passasjerer, bagasje og last (standard for PREMIUM og tilleggsutstyr for INNOVATION)
null

VIP-FØLELSE.

Gi passasjerene i andre seterad en VIP-følelse ved å gjøre tre seter om til to med ekstra plass til bein og armer, og et polstret armlene i midten.
null

ORGANISER OG OPTIMALISER.

Justerbart Flex-midtarmlene foran i midtkonsoll gjør plassen mellom forsetene om til et oppbevaringssystem som kan varieres om ønskelig (Standard for utstyrsnivå, PREMIUM).
null

DET STORE BAGASJEROMMET.

Zafira med 5 seter har et bagasjerom på hele 1860 liter og opptil 34 oppbevaringsrom. Som en 7-seter har du fortsatt opbtil 152 liter igjen til bagasje.
null

DIN PERSONLIGE RÅDGIVER PÅ VEIEN.

Opel OnStar gir deg en enestående trygghetsfølelse hele døgnet, året rundt. Du kan få tilgang til våre unike tjenester med et knappetrykk, fra så godt som alle steder i Europa.
null

NAVIGASJON OG INFOTAINMENT.

Hvis navigasjon er viktig for deg, kan du velge tilleggsutstyret Navi 950 IntelliLink med satellittnavigasjon.Systemet ger deg tilgang til tilkoblede enheter via Bluetooth® eller USB på den 7-tommers store berøringsskjermen.
null

MODERNE INFOTAINMENTSYSTEM.

Det toppmoderne systemet R4.0 IntelliLink er fullstendig kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto fra Google, og gir deg enkel tilgang til smarttelefon-funksjoner på den store berøringsskjermen.
null

TILKOBLINGSPUNKTER FOR PASSASJERER.

Underhold alle på lange turer med USB-tilkoblingsmuligheter. Hold deg tilkoblet og gå aldri tom for batteri igjen.
null

IKKE MER RYGGSMERTER.

Ergonomisk sertifiserte seter med elektrisk justerbar lårstøtte og korsryggstøtte for å hjelpe deg med å slappe av på selv de lengste turene.
null

VARMENDE KOMFORT.

Oppvarmet skinnratt og varme i forsetene er standard for både INNOVATION og PREMIUM utstyrsnivå.
null

EN VIRKELIG LYS IDÉ.

Fullt adaptivt LED-frontlys (AFL) gir deg enestående sikt og bedre sikkerhet om kvelden (standard for PREMIUM og tilleggsutstyr for INNOVATION).
null

SIKKERHET I FOKUS.

Opel Eye: det toppmoderne førerassistansessystemet overvåker kontinuerlig trafikken, kjøringen og veiskilt, og holder deg trygg og årvåken til enhver tid.
null

ADAPTIV HASTIGHETSKONTROLL.

Systemet opprettholder automatisk den angitte avstanden til bilen foran, og bidrar til å forhindre kollisjoner (Standard for PREMIUM)
null

MAKSIMER SIKKERHETEN.

Blindsonevarsling forhindrer farlige filskifter. Hvis en bil beveger seg inn i din blindsone, vises et varsel i sidespeilet.
null

ENKEL PARKERING.

Få bedre sikt over hva som er bak deg og rygg på en tryggere måte med ryggekameraet* og det store IntelliLink-displayet. *Standard for PREMIUM og tilleggsutstyr for INNOVATION (krever parkeringsassistent)
null

KRAFTVERKTØY.

Et bredt utvalg av ekstra økonomiske, tyskkonstruerte drivverk som tilfører energi og drivkraft til den daglige kjøringen, samtidig som det bidrar til å redusere drivstoff- og reparasjonskostnader.
null

GIR OPP.

Enten det er automatisk eller manuell, har nye Zafira smidige girkasser som er skarpe og presise samt svært pålitelige.
null

BYTT TIL SPORT.

Med et trykk på en knapp lar FlexRide*-teknologien deg endre kjøredynamikken til nye Zafira i henhold til dine preferanser. *Tilleggsutstyr for PREMIUM. Ikke tilgjengelig for INNOVATION.
null

TA DET ROLIG.

Selv det største bagasjerommet blir til slutt fullt, og da er det fint med det praktiske avtagbare tilhengerfestet*. Det tåler en belastning på 1,450 opptil 1650 kg. *Tilleggsutstyr for både PREMIUM og INNOVATON
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.