null
null
null

GJØR INNTRYKK.

Helt nye Insignia 5-dørs har et meget stilfullt design. Bilens elegante og aerodynamisk form reduserer også drivstoffkostnader, og bidrar til å fjerne støy innvendig.
null

PERFEKSJON.

Med det samme du åpner dørene til nye Insignia, får du umiddelbart inntrykk av høy kvalitet og flott design. Grand Sport er utstyrt med våre flotte ergonomiske AGR-sportsseter.
null

SKJØNNHET I SIN MEST PRAKTISKE FORM.

Insignia Grand Sport har god plass i baksetet og et bagasjerom på 490 liter, som gjør enhver kjøretur fornøyelig - for både sjåfør og passasjerer.
null

VALGET ER DITT.

Velg de lettmetallfelgene du liker best, til din nye Insignia. Felgene understreker bilens flotte former, og forsterker bilens design.
null

SOL OG FRISK LUFT.

Soltaket tilfører interiøret med mye naturlig lys, mens vindskjermen sørger for at det ikke blir trekkfullt.
null

AVANSERTE INTELLILUX LED® MATRIX-FRONTLYS.

IntelliLux LED® Matrix-frontlys med blendfritt fjernlys, senker automatisk strålen rundt andre biler, men beholde resten av veien opplyst opp til 400 meter foran bilen.
null

HOLDER EN SIKKER AVSTAND.

Opels Adaptive Cruise Control gjør kjøringen mye mer avslappende, spesielt i saktegående bytrafikk. Systemet sørger for at du holder en sikker avstand til bilen fremfor deg.
null

NESTE NIVÅ AV FØRERASSISTANSE.

Head-up Displayet viser deg viktige data på frontruten, slik at du hele tiden kan holde øynene på veien. Info inkluderer f.eks. din hastighet, sat-nav retninger eller advarsler om eventuelle farer.
null

HJELP TIL Å PARKERE.

Millimeterpresis parkering er raskere med handsfree avansert parkeringshjelp og ryggekamera. Systemet styrer automatisk rattet, mens du følger instruksjonene som gis for gass og brems.
null

AVANSERT SIKKERHETSSYSTEM.

Opels sikkerhetsteknologier tilby funksjoner som automatisk nødbremsing med fotgjengeroppdagelse, blindsonevarsling, aktiv filhoderassistent og trafikkskiltgjenkjenning.
null

THE MAGIC TOUCH.

Sett deg inn i bilen å kjør. "Keyless åpne & Start" på Insignia lar deg enkelt starte bilen, kun ved et knappetrykk.
null

DIN PERSONLIGE RÅDGIVER PÅ VEIEN.

Sjekk bilen nøkkelsystemer, last ned destinasjoner, book hotell - alt dette kan du gjøre samtidig som du kjører. Det er bare å spørre Opel OnStar - tilgengelig hele døgnet, 365 dager i året!
null

INTELLILINK INFOTAINMENT MED NAVIGASJON.

Navi 900 IntelliLink-systemet benytter Apple Carplay og Android Auto for å speile smarttelefonen din, på den store 8-tommers fargeberøringsskjermen i midtkonsollen.
null

LAD NÅR DU ER PÅ FARTEN.

Glemt ladekabelen? Med trådløs lading kan du enkelt lade mobilen din mens du er på farten. Kan kreve tilbehør for smarttelefonen, for at det skal fungere.
null

HØYERE KVALITET.

Bose® lydanlegget er utstyrt med 7 høytalere og subwoofer, som gir en forbløffende lydopplevelse - både foran og bak i bilen. Anlegget omgir deg og dine passasjerer med førsteklasses surroundlyd.
null

NYE MOTORER, NY SENSASJON.

Våre motorer kombinerer kraft, pålitelighet og effektivitet. Velg mellom våre flotte bensin- og dieselmotorer.
null

TYSK INGENIØRKUNST FÅR DEG FREMOVER.

Valget er ditt! Uansett om du velger en sporty, manuell 6-trinns girkasse eller en sprek 8-trinns automatisk girkasse, har Insignia alle kvaliteter til å bringe deg videre.
null

ADAPTIV 4x4.

Det nye "Twinster"-systemet gir en enda jevnere og mer dynamisk kjøring, enkelere håndtering og forhindrer overraskelser i svingene.
null

FLEXRIDE®.

Med FlexRide® kan du oppleve 3 biler i ett. Bytt fra Standard innstilling til Tour eller Sport for å gjøre din Insignia til en enda jevnere eller sporty bil.
null

UTEN KOMPROMISSER. INGEN HEMMELIGHETER.

Vi deler gjerne de nøyaktige utslippsverdiene og forbrukstallene, som du kan forvente å ha i hverdagen i din nye Insignia. For ytterligere informasjon, vennligst besøk FAQ-seksjonen vår.
null

ERGONOMISKE SETER. DET BESTE FOR DIN RYGG.

Ergonomiske sertifiserte seter sørger for at fører og passasjerer sitter ekstra godt, og unngår ryggsmerter på lengre kjøreturer.
null

VELDIG PRAKTISK.

Med 40:20:40 deling av de nedfellbare baksetene, er Insignia konstruert for å gjøre hverdagen enkel og praktisk.
null

NYE OPEL INSIGNIA GRAND SPORT.

Grand Sport leveres i vårt beste utstyrsnivå, PREMIUM. Den er fullastet med de beste teknologi-, sikkerhets- og komfortfunksjoner.
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.