null
null

VIRKELIG KLASSE KOMMER INNENFRA.

Det førsteklasses interiøret i nye MOKKA X gir en følelse av kvalitet og stil. Det innovative utstyret forsterker denne følelsen. Ekstra bakkeklaring gir deg sikt over de fleste biler.
null

FØRSTEKLASSES DESIGN.

MOKKA X tar premium design til SUV-kategorien. De dristige, muskuløse linjene tiltrekker oppmerksomhet, mens den ekstra bakkeklaringen og store lettmetallfelger er et tegn på bilens terrengkjøringsevne.
null

DINE FORDELER.

Nye MOKKA X leveres med nye kombinasjoner av tekstiler og dekorlister. Fokus på små detaljer øker den luksuriøse følelsen inne i bilen.
null

SKAP EGENART.

Uansett hvilke felger du velger på MOKKA X, får du garantert en bil med karisma. Velg mellom 17- og 18-tommers lettmetallfelger.
null

SLIPP OMGIVELSENE INN.

Det store soltaket i glass bidrar til den romslige følelsen inne i bilen. Soltaket leveres som tilleggsutstyr for INNOVATION og PREMIUM.
null

AFL LED - SETTER ANDRE LYS I SKYGGEN.

De adaptive LED-frontlysene lyser opp veien 30 % sterkere enn halogenlys og tilpasser seg automatisk etter opptil ni kjøresituasjoner, for optimal sikt og sikkerhet.
null

SENSORER SOM ALDRI SOVER.

Opel Eye* bruker kamerabaserte innovasjoner som trafikkskiltgjenkjenning, frontkollisjonsvarsling og filskiftvarsling til å bidra til å forhindre kollisjoner og maksimere sikkerheten.
null

REFLEKTERENDE LED-VARSLINGSDISPLAY.

Det reflekterende LED-varslingsdisplayet viser et varsellys i synsfeltet ditt hvis du nærmer deg biler for raskt bakfra.
null

SE HVA SOM ER BAK DEG.

Ryggekameraet hjelper deg med å rygge sikkert uten å anstrenge deg for å titte deg over skulderen. Spesielt parkering blir mye mer komfortabelt og tryggere.
null

MAGISK BERØRING.

Med nøkkelløs åpning og start er alt som trengs en fingertupp for å låse opp alle dørene samtidig, eller starte motoren.
null

4X4 OG AUTOMAT: PERFEKT FOR NORGE.

Kraft føles fantastisk når den er kombinert med kontroll. Med Mokka X kombineres Opels intelligente 4x4 firehjulsdriftteknologi (AWD) med ny og effektiv bensin-turbomotor og automatgir. En glimrende kombinasjon som passer perfekt for norske forhold.
null

TRYGG KJØRING I BAKKER.

Enten du kjører i bratte bakker eller bratte bygater, kan du med bakkestartassistent og utforbakkeassistent føle deg trygg på at det ikke er noen risiko for å rulle feil vei.
null

EFFEKTIVITET DER DET GJELDER.

Kraft føles bra når det er kombinert med kontroll, og derfor utviklet vi intelligent 4x4 firehjulsdrift-teknologi og nye, drivstoffeffektive motorer til MOKKA X.
null

SMIDIGE GIRVEKSLINGER.

En praktisk 6-trinns automatisk eller manuell girkasse? Du trenger bare avgjøre hvilken MOKKA X-girkasse som er riktig for deg.
null

SPAR DRIVSTOFF OG UTSLIPP.

For å spare drivstoff og samtidig minimere karbonutslippet kan du se etter ecoFLEX-emblemet. Denne teknologien er tilgjengelig for vår 1,4-liters motor på alle utstyrsnivå.
null

DIN PERSONLIGE RÅDGIVER PÅ VEIEN.

Opel OnStar gir deg en enestående trygghetsfølelse hele døgnet, året rundt. Du kan få tilgang til våre unike tjenester med et knappetrykk, fra så godt som alle steder i Europa.
null

INTELLILINK - NETTVERKSKOBLING SOM FUNGERER.

Det toppmoderne systemet R4.0 IntelliLink er fullstendig kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto, og gir deg enkel tilgang til smarttelefon-funksjoner på den store berøringsskjermen.
null

DET BESTE INNEN NAVIGASJONSSYSTEMER.

Navi 900 IntelliLink-systemet bruker Apple Carplay og Android Auto for å gi deg tilgang til smarttelefonen din, vi den store 8-tommers fargeberøringsskjermen i midtkonsollen.
null

HØYDEN AV KOMFORT.

Ergonomisk sertifisert komfort: Sitt høyt og slapp av i et luksuriøst sete med justerbar lårstøtte, og et korsryggområde som kan justeres elektrisk for perfekt tilpasning.
null

EN VARM VELKOMST.

Tretrinns varme i forsetene og oppvarmet skinnratt er komfortabelt om vinteren.
null

BEDRE LYDKVALITET.

Seks optimalt plasserte Bose®-høyttalere pluss en Richbass-basshøyttaler. For god, konsertlignende lyd som vil imponere deg. Tilgjengelig for PREMIUM utstyrsnivå.
null

FULL AV GODE TING.

De 60/40-delte baksetene* kan felles ned for å utvide bagasjerommet til et totalt volum på opptil 1372 liter. *Standard for alle utstyrsnivå.
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.