null
null
null

KOM INN OG SLAPP AV.

På innsiden av Opel Corsa finner du eksklusive materialer i høy kvalitet og flotte detaljer i sølv. Lange horisontale linjer fremhever hvor romslig den er innvendig.
null

ENESTÅENDE STIL.

Opel Corsa har en sporty grill, presisjonsfrontlykter, flytende taklinjer og kraftige proporsjoner bak. Bybilen er strålende fra alle vinkler.
null

STIL, FARGE OG KOMFORT.

Opel Corsa er en elegant og innbydende bil, med fine detaljer innvendig. For PREMIUM utstyrsnivå får du herlige komfortseter i delskinn som standard.
null

LYSTEKNOLOGI.

Slå på bi-xenon-frontlysene for enestående sikt i mørket. De integrerte svinglysene hjelper deg å manøvrere. Opels karakteristiske LED-kjørelys sørger for at du blir sett.
null

IØYNEFALLENDE LETTMETALLFELGER.

Felgene sier mye om deg. Strålende design i 16 til 17 tommer gir individuelt preg, og reduserer den ufjærede vekten for bedre kjøreegenskaper.
null

INSPIRERT AV MOTORSPORTEN.

Få en mer racinginspirert stil til din Opel Corsa. Skaff deg forlengende støtfangere foran og bak samt sideskjørtet, i tillegg til blankt eksosrør i krom. Innvendig kan du få skinnratt og aluminumspedaler. OPC-pakkene* kommer som tilleggsutstyr. * Vi har to ulike OPC-pakker: Stylingpakke og interiørpakke. Begge kommer som tilleggsutstyr for både EDITION, INNOVATION og PREMIUM.
null

FØRERASSISTANSE.

Den førsteklasses funksjonen Opel Eye, er ett av de tryggeste og mest avanserte assistansesystemene som noensinne er laget for en bil. (Tilleggsutstyr for PREMIUM).
null

ENKELT Å PARKERE.

Millimeterpresis parkering er raskere med avansert parkerings-hjelp og ryggekamera.
null

KJØRING I BYEN.

Hastighetsvariabel servostyring gjør manøvreringen lettere, mer presis og sparer drivstoff. Bruk by-modus-knappen for enda lettere styring ved parkering, eller manøvrering i lav hastighet.
null

DIN PERSONLIGE RÅDGIVER PÅ VEIEN.

Opel OnStar gir deg en enestående trygghetsfølelse hele døgnet, året rundt. Du kan få tilgang til våre unike tjenester med ett knappetrykk, fra så godt som alle steder i Europa.
null

BEDRE TILKOBLING.

R 4.0 IntelliLink® er et enkelt og brukervennlig multimediasystem. Systemet kobler seg sømløst opp mot alle enhetene dine, og er kompatibel med både Apple CarPlay eller Android Auto.
null

ENKELT Å LYTTE.

Radio R 3.0 har DAB+ med 4 høyttalere. Digitalradioen er standard for EDITION. CD 3.0 BT har i tillegg CD-spille, to ekstra høytalere, USB og Bluetooth®-funksjon. Denne er standard for COSMO-utstyrsnivå.
null

VARME PÅ KALDE DAGER.

Glem skraping av is, og iskald kupé - unn deg luksusen av oppvarmede seter og oppvarmet ratt, oppvarmet bakrute og speil.
null

ELEKTISK SOLTAK I GLASS.

Trykk på en knapp for å nyte frisk luft! Det elektriske soltaket er stort, men med en liten vindskjerm blir det mindre trekkfullt og solskjermen holder varmen ute.
null

FLEKSIBEL BAGASJEPLASS.

Sportsutstyr, matvarer, shopping, eller ferie? Det fleksible bagasjerommet i din Corsa, med høydejusterbart bagasjeromsgulv (standard for PREMIUM), lar deg tilpasse stablingen raskt og enkelt.
null

VALGMULIGHETER.

Valgmuligheter: diesel eller bensin? Et komplett Euro 6-sortiment fra 90 - 95 hestekrefter. Høyeffektive, 3-sylindret motorer med lavt utslipp omdefinerer ytelsen og smidigheten til småbilen.
null

JEVNE GIRSKIFT.

Corsa fås med 6-trinns manuell girkasse som sørger for presisjon, nytelse og effektiv kjøring.
null

GRØNN ECOFLEX®-TEKNOLOGI.

ecoFLEX®-teknologien reduserer drivstoffbruket og utslippene. ecoFLEX® kjøreassistent hjelper deg med å kjøre så effektivt som mulig.
null

KJØREDYNAMIKK.

Opplev fremragende komfort og presis manøvrering. Corsas hjuloppheng reduserer støy, vibrasjon og hardhet i stor grad.
null

OPEL CORSA EDITION

Allerede fra første utstyrsnivå EDITION, er Corsa godt utstyrt.
null

OPEL CORSA INNOVATION

INNOVATION har mer standardutstyr, i tillegg til EDITION.
null

OPEL CORSA PREMIUM

Corsa PREMIUM er virkslig fullastet med utstyr, inkludert i bilens pris.
Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.