NYE AMPERA-E

MER ENN 520 KM* REKKEVIDDE.

Fra kr

359.900,-**

DC

hurtiglading

50kW***

null

REKKEVIDDEKONGEN.

Tiden da elektriske biler kun var for korte kjøreturer er over: - Mer enn 520 km* rekkevidde på én lading (NEDC målemetode) - Fra 0 - 100 km/t på bare 7,3 sekunder. - God plass til 5 passasjerer.
null

MAKSIMER REKKEVIDDEN DIN.

Intelligent og energieffektiv teknologi bidrar til å redusere forbruket når du vil. Regenerativ bremsing genererer elektrisitet mens du kjører!
null

HVORDAN HAR VI MÅLT DEN ELEKTRISKE REKKEVIDDEN?

Rekkevidden til Ampera-e er målt ved bruk av den standardiserte testmetoden for Europa, New European Driving Cycle (NEDC).
null

LADELØSNINGER FOR ALLE BEHOV.

Hjemme eller på farten: Opels allsidige lademuligheter gir kort ladetid og holder deg fleksibel for både daglige avstander, og for lengre kjøreturer.
null

LAD HJEMMEFRA.

I gjennomsnitt kjører folk bare 60 kilometer per dag. Denne rekkevidden kan enkelt lades over natten - via en standard 2,3 kW jordet stikkontakt!
null

LAD NÅR DU ER PÅ FARTEN.

Laget for lange avstander: Et stort ladenett over hele Europa er tilgjengelig for fleksibel opplading når du er på farten. Med 50 kW DC-hurtigladere legger du inn 150 km1 rekkevidde på 30 minutter!
null

MEGET VELUTSTYRT.

Ampera-e er meget velutstyrt i standardutgaven. F.eks oppvarmet skinnratt, IntelliLink-e infortainment med 10.2-tommers berøringsskjerm, 17-tommers lettmetallfelger og Opel OnStar. Dersom du ønsker det lille ekstra, kan du velge mellom våre valgfrie pakker.
null

ELEKTRISK ELEGANSE.

Ampera-e har et moderne uttrykk med skarpe linjer, noe som understreker dens dynamikk. Utvendig har den en crossover-stil, og et lavt flytende tak som slanker proporsjonene.
null

OPPDAG DEN INDRE SKJØNNHETEN.

Myke profilerte materialer og lyse farger, sammen med krom-interiør og oransje sømmer. Fremme i midtkonsollen finner du den ekstra store 10,2-tommers berøringsskjermen.
null

BRUK MOBILTELEFONEN DIN SOM FJERNKONTROLL.

Med myOpel-appen1, kan du benytte smarttelefonen din som fjernkontroll for din Ampera-e, for å gjøre turen mer effektiv og enkel.
null

ALLTID TILKOBLET.

Ampera-e leverer som standard  med det innovative infotainmentsystemet IntelliLink-e, som integreres sømløst  med smarttelefonen1 din, via Apple CarPlay? eller Android Auto?
null

DIN PERSONLIGE RÅDGIVER PÅ VEIEN.

Kun ved hjelp av et knappetrykk gir Opel OnStar1 deg tilgang til din egen personlige rådgiver - hele døgnet, 365 dager i året.
null

RYGGEKAMERA.

Det innovative ryggekameraet gjør det enkelere og sikrere for deg - enten du starter å kjøre, forlate en parkeringsplass eller rygger.
null

AMPERA-E LØNNER SEG.

Det er gode grunner til å kjøre elektrisk: Ampera-e har ingen forbrenningsmotor eller en vanlig girkasse, i tillegg til få bevegelige deler, og krever derfor mindre vedlikehold.

F.A.Q.

Hvilke faktorer påvirker den elektriske rekkevidden?
Rekkevidden på en full lading avhenger hovedsaklig av batterikapasitet og bilens strømforbruk, som påvirkes av ulike faktorer:
  • Kjørestil
  • Kjøreforhold
  • Værforhold og temperatur
  • Forbruk av klimaanlegg, varmeseter etc.
  • Ekstra last


Hvordan har vi målt den elektriske rekkevidden?

Rekkevidden til Ampera-e er målt ved bruk av den standardiserte testmetoden for Europa, New European Driving Cycle (NEDC). I tillegg til NEDC-rekkevidden, har vi estimert en kombinert WLTP-rekkevidde til over 380 km. som er basert på utviklingstesting med tilnærmet lik hastighetsprofil som er definert i WLTP kjøresyklus. WLTP kjøresyklus er basert på virkelige kjøreprofiler og er derfor nærmere virkeligheten og daglig bruk, enn den juridisk bindende New European Driving Cycle (NEDC). Ditt forbruk vil variere i hverdagen. I praksis vil faktorer som kjørestil, ekstra last og vei-og værforhold påvirke rekkevidden.


Hvordan kan du optimalisere rekkevidden?

I praksis har faktorer som personlig kjørestil og vei- og værforhold, påvirkning på rekkevidden. Dette er hvordan du kan maksimere rekkevidden din:


  • Moderat hastighet: Desto raskere du kjører, desto mer energi bruker du opp.
  • Avslappet kjørestil: Begrens akselerasjon og bruke regenerativ bremsing.
  • Perfekt start-temperatur: Før du skal ut å kjøre, kan du forhåndsvarme eller -kjøle bilen mens den står og lader. Dette hindrer at energien som brukes for å stille inn en god komfort-temeratur skal trekkes fra batteriet i bilen.
  • Spar på elektrisitet: Bruk klimaanlegget og annet elektrisk utstyr med måte. Tips: Hvis du trenger å varme opp bilen, så bruker setevarme mindre energi enn varmeapparatet!
  • Benytt den mest effektive ruten: Du trenger mye energi for å kjøre i oppoverbakker. Nedoverbakke derimot gjenvinner energi og utvider rekkevidde din.


Du kan overvåke hvor effektivt du kjører via den store 10,2-tommers berøringsskjermen - der kan du se alle verdiene. Dette hjelper deg å justere kjørestilen din, slik at du kan maksimere rekkevidden.


Hvilket utstyr trenger jeg for å kunne lade bilen?

Ampera-e leveres med en standard ladekabel, som kan brukes i en husholdningskontakt (jordet stikkontakt på 2,3 kW) som passer til en Schuko-plugg. På offentlige ladestasjoner som har AC-ladere, må du ta med din egen ladekabel. På offentlige hurtigladestasjoner som har DC-ladere trenger du ikke å ta med egen ladekabel, i og med at det allerede er en kabel integrert.

Denne hjemmeside benytter cookies for å
forbedre brukeropplevelsen. Les mer om
cookies
.